Produktbewertung für MXS 5.0 Batterieladegerät

109 Bewertungen

Ctek MXS 5.0

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Ist schon der 2e den ich bestelle. Vor 2 Jahre dfür mich PersÖhnlich, jetzt für ein Freund.
Gerät ist Einfach in der Handhabung. Schön verarbeitet, Kompakt und Effizient.
Absolut zu Empfehlen.

Erstellt am: 11.06.2022
Kaufdatum: 01.06.2022

Ottimo prodotto

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Ho utilizzato un altro esemplare del prodotto per 2 anni, senza alcun problema. Ne ho acquistato un altro di riserva

Erstellt am: 15.04.2022
Kaufdatum: 04.04.2022

zeer goede lader.

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

De lader meet ook hoeveel energie er nog op je accu staat zodat je zelf kunt nagaan hoe snel ze ontlaadt. Je hoeft dus niet naar de garage voor een diagnose.

Erstellt am: 02.04.2022
Kaufdatum: 23.03.2022

Acculader CTEK MXS 5.0

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Prima lader, slim en doet wat ie moet doen volgens de handleiding.

Erstellt am: 02.01.2022
Kaufdatum: 22.12.2021

Prima lader

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Op aanraden van mijn garage heb ik deze batterij lader gekocht. Ik heb een AGM batterij voor het start-stop systeem in mijn auto.
Het terug opladen van dito lukte niet met mijn gewone batterij lader. Met deze lader was ze op enkele uurtjes terug van 55 naar 100%.
Het is een degelijk apparaat met veel mogelijkheden en werkt voortreffelijk. Misschien niet de goedkoopste ,maar is zijn meerprijs waard.
De bestelling en levering is snel en probleemloos verlopen.
Van mij een dikke pluim en zeker een aanrader!

Erstellt am: 30.12.2021
Kaufdatum: 18.12.2021
Bewertung schreiben