Produktbewertung für Scottoiler vSystem LSE + 125ml Kettenöl

22 Bewertungen

correspond

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Belle qualité des composants du scottoiler, demande un peu de réflexion pour l'installer de façon discrète mais je suis assez satisfait du résultat. Le petit réservoir édition Louis moto est bien partique pour le mettre sous la selle du speed triple. J'ai bien suivi le mode d'emploi, tout s'est bien passé. Ma chaine a été parfaitement dégraissée et huilé à la main avec la scottoil, l'amorçage réalisé sans souci. L'excédent mis à la main s'est retrouvé comme prévu sur la jante, le pot et un bout de cadre. J'ai à nouveau tout nettoyé, assez facilement cette fois par contre. 40 km seulement parcourus à ce jour mais graissage parfait et aucune goutte nulle part. Ni jante, ni pot, ni rien. Top.
A affiner avec le temps et l'usage.

Erstellt am: 07.09.2021
Kaufdatum: 23.08.2021

Très bon rapport qualité prix

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

La version "Louis" du Scottoiler commandé a une contenance inférieure à la version standard mais suffisante pour rouler au quotidien, pour les longs trajets, supérieur à 600 km, il faut juste penser à emmener de quoi recompléter le niveau d'huile.
Je suis totalement satisfait de celui installé sur ma Honda CB 750 Seven Fyfty depuis 3 ans et je viens de commander celui la pour l'installer sur la kawasaki Z650 de 2021 de ma compagne.

Erstellt am: 26.07.2021
Kaufdatum: 24.06.2021

Belüftungsschlauch fehlt

Der Scottoiler gefällt mir sehr gut, leider hat sich beim anschrauben die Schraube der Halterung rundgedreht. Ich musste die Plastikhalterung durchschneiden und die Schraube wieder heraus zu bekommen. Somit ist die Halterung nicht mehr optimal fest.
Außerdem war kein Belüftungsschlauch bei der Louis Edition dabei, diesen musste ich mir extra kaufen, was auch sehr schade ist.
Ansonsten finde ich das Scottoil vSystem sehr fut und erfüllt seinen Zweck.

Kommentar
Lieber Louis-Kunde,

Die Belüftung wurde neu designt, den Schlauch gibt es nicht mehr.

Mit freundlichen Grüßen,
Ihr Louis Einkaufsteam

Erstellt am: 04.05.2021
Kaufdatum: 20.04.2021

Zeker niet tevreden

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Heb deze geinstalleerd en het heeft geen enkele keer goed gewerkt. Olie loopt uit de reservoir via vulopening. Men stelt voor om deze met de opening naar boven te plaatsen. Dit is niet mogelijk omdat reservoir maar op 1 wijze in houder kan. De reservoir is al klein(30ml) en ik zou hem maar half mogen vullen zodat de olie niet eruit loopt.Dan moet ik om de 100 km de reservoir vullen en dat lijkt me niet de bedoeling. Volgens installatievideo op YouTube staat hij zo goed. Maar elke dag ligt er een plas olie onder mijn motor. Flesje van 125ml is bijna leeg. Louis vraagt nu om alles op te sturen maar dat is ook een probleem. Heb de vacuum leiding van motor moeten doorknippen om de oiler te installeren. Dus als ik alles weer los maak dan moet ik een nieuw leiding gaan kopen voor op de motor om daarna weer door te knippen.
Dacht even om de Xsystem te bestellen maar de beoordelingen daarvan schrikken me af.
Jammer dat het niet werkt zoals jullie zeggen. De ketting gaat inderdaad 7 keer langer mee omdat de motor 7 keer meer stil staat.
Hoop dat Louis eens met een fatsoenlijke oplossing komt want ik zit de laatste tijd meer dingen terug te sturen door defecten.

Erstellt am: 01.03.2021
Kaufdatum: 18.02.2021

Scottoiler Vsystem +125ml olie

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Prima product, degelijk en eenvoudig te monteren. Eerste 250km mee gereden, één keer iets versteld onderweg. De ketting blijft net zwart, zonder dat ik ergens spetters van olie zie zitten

Erstellt am: 22.02.2021
Kaufdatum: 08.02.2021
Bewertung schreiben