Produktbewertung für Barmah Hats Lederhut

18 Bewertungen

Ottimo cappello, presi entrambi i colori

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

È uno splendido cappello in ottimo pellame, comodo perché ripiegabile con sua custodia. Lo avevo già comprato nero qualche mese fa. Mi ha entusiasmato e soddisfatta molto tanto che ho visto comprarlo anche marrone. Il prezzo è ottimo (in Italia vengono venduti a più del doppio) e questa azienda ha un ottimo servizio di spedizione.

Erstellt am: 24.03.2022
Kaufdatum: 14.03.2022

Barmah hat

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Cappello perfetto per escursioni e lunghi viaggi nella natura. Leggero, comodo, ottima copertura dal sole e perfettamente resistente all'acqua.

Erstellt am: 23.07.2021
Kaufdatum: 12.07.2021

Zeer tevreden

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Mooie, degelijke hoed. Snelle levering, goede service.. Dank je wel !!

Erstellt am: 17.07.2020
Kaufdatum: 06.07.2020

Lijkt jammerlijk een 2de keus product

Automatisiert übersetzen

Die automatisierten Übersetzungen stehen zur Zeit leider nicht zur Verfügung.

Ik had voor deze aankoop reeds een "Barmah Hats leren hoed", aangeschaft bij A.S. Adventure.
Ik was zeer tevreden over het product, en zeker over de kwaliteit van het leder en de afwerking.
Helaas ben ik die een 3-tal weken verloren geraakt en had ik meteen besloten een nieuwe aan te schaffen via de Louis webshop. Aangezien ik het product al kende, besloot ik deze online aan te schaffen...

De afhandeling van de bestelling verliep op zich vlot. Daarover zeker geen klacht.

Bij levering van het product, had ik jammer genoeg meteen de indruk dat het om een "2de klas" product ging; De kwaliteit van de afwerking en de kwaliteit van het leder waren behoorlijk verschillend (lees minder) van de hoed die ik voorheen had.

Dus ja, een kleine teleurstelling...

Kommentar
Hello Ben,

thank you for your e-mail. If you are not satisfied with the delivered article, please send it back to us, we will look for a solution.

With best regards
Your Louis team

Erstellt am: 17.03.2020
Kaufdatum: 04.03.2020

Brüggemann

passt alles gut, der Hut ist eine geile Sache und ein muss für jeden Biker.

Erstellt am: 04.02.2020
Kaufdatum: 28.01.2020
Bewertung schreiben